Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

Erol Büyükburç'un ölümünün ardındaki sır perdesi aralanıyor

Ünlü sanatçı Erol Büyükburç, evinin yatak odasında ölü olarak bulundu. Erol Büyükburç'un evine çilingir ile giren kapıcı Nurettin Bozdağ, "Yan apartmanın kapıcısı beni aradı. Erol Bey'in kapısını çalıyoruz ama kapıyı açmıyor. Tanıdığın çilingirci varsa çağıralım dedi. Bizde çilingirle eve geldik. Erol Beyin menajeri kapıyı kıralım içeri girelim deyince çilingir kapının göbeğini kırarak içeri girdik.

"TELEFONA UZANDI AMA ULAŞAMADI"
Yatak odasının kapısı da kilitliydi. Onu da çilingir yardımıyla açtık. Erol bey yerde uzanmış halde yatıyordu. Menajeri Erol Büyükburç'un telefona uzandığını ama ulaşamadığını söyledi" dedi.

KIZI KONUŞTU: ÇOK YORGUN DÜŞMÜŞTÜ
Sanatçı Erol Büyükburç'un kızı Evren Büyükburç, babasının ölümü nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını dile getirerek, "Babacığım ne olur biraz yormasan kendini, biraz daha rölantide çalışsan' derdim ama mümkün olmadı" dedi.Büyükburç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dün akşam kendisiyle görüştüklerini, bugün de görüşmeyi planladıklarını aktardı. Bunun kısmet olmadığını dile getiren Büyükburç, "Sağlık problemleri vardı. Kalp rahatsızlığı vardı ve stent takılmıştı daha öncesinde. Şeker ve tansiyon rahatsızlığı da mevcuttu. Çok çok yorgun düşmüştü konserleri nedeniyle. Ben hep kendisini uyarırdım, çok yoruyordu kendisini. 'Babacığım ne olur biraz yormasan kendini, biraz daha rölantide çalışsan' derdim ama mümkün olmadı. Çalışmayı çok severdi kendisini sanatına adamış bir insandı. Şimdi annemle kavuştular" diye konuştu.

CENAZE TÖRENİ CUMARTESİ GÜNÜ
Büyükburç, cenaze törenini henüz kararlaştırmadıklarını, büyük ihtimalle cumartesi günü yapılacağını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.