Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının

Bu haber kez okundu.

Eşini ve annesini öldürdü

Fethiye'de, bir kişinin pompalı tüfekle imam nikahlı eşini yaraladığı, onun annesini öldürdüğü öne sürüldü. Alınan bilgiye göre, Karaçulha Mahallesi Ali Onbaşı Caddesi'ndeki evde, imam nikahlı karısı Ayşe Kocaoğlu (24), onun önceki eşinden olan 2 çocuğu ve annesi Şule Tirimoğulları (45) ile yaşayan Gökhan A, ayrılmak isteyen eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Gökhan A. pompalı tüfekle imam nikahlı eşi ve onun annesine ateş edip, kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tirimoğulları'nı Özel Letoon Hastanesi'ne, Ayşe Kocaoğlu'nu ise Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralı Tirimoğulları, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri evde inceleme yaptı. Polis, motosikletiyle kaçan şüpheli Gökhan A'nın olayda kullandığı pompalı tüfeği, evin yakınında araziye atmış olma ihtimaline karşı bölgede el fenerleriyle arama yaptı. Şüpheli Gökhan A, yaklaşık bir saat sonra Çamköy Mahallesi'nde yakalandı. Öte yandan, yaralı Kocaoğlu'nun 2 aylık hamile olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.