Öne Çıkanlar Dilek Livaneli londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram Londra TTFF veteran İngiltere TTFF Veteran Vogue dergisi Baha Yetkin İngiliz ticareti Terapi Londra Lordship Lane

Bu haber kez okundu.

Eski Bakan Egemen Bağış'ın yeni görevi belli oldu

Bir ses kaydında "Bakara - makara" diyerek Kur'an-ı Kerim'in sureleriyle alay ettiği ileri sürülen ancak ses kaydını 'montaj' diyerek yalanlayan eski bakan Egemen Bağış, AK Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a danışmanlık yapacak.

17 ARALIK SÜRECİNDE İSTİFA EDEN 4 BAKANDAN BİRİYDİ
Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının ardından istifa etmek zorunda kalan 4 bakandan biriydi. Başbakanlık yaptığı dönemde de Recep Tayyip Erdoğan'a en yakın isimler arasında bulunuyordu.

YÜCE DİVAN OYLAMASIYLA YARGILANMAKTAN KURTULDULAR
Siyasi tarihimizde 'tartışmalı bir süreç' olarak yerini alan Meclis'teki Yüce Divan oylamasıyla Bağış ve AK Partili diğer 3 bakan yargılanmaktan kurtulmuştu.
(Egemen Bağış'ın Meclis'te Yüce Divan oylaması sırasında oy kullanırken zarfı kutuya fırlatır gibi bırakması Twitter'da en çok konuşulan konulardan biri olmuştu.)7 Haziran genel seçiminde 3 dönem kuralına takılan Egemen Bağış, şimdi AK Saray'da görevlendiriliyor.

DIŞ POLİTİKADAN SORUMLU OLACAK
Erdoğan, Saray'a alacağı isimleri belirledi. Danışmanlık yapacak olan Bağış'ın yanı sıra bakanlardan Taner Yıldız ve Mehdi Eker de AK Saray'da görevlendirilecek. Bağış, Avrupa ve dış politika danışmanlığı yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.