Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Avrupa iberallerin İngiliz Ligi Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı kktc sigarasız nesil

Bu haber kez okundu.

Eski erkek arkadaşı öldürdü

Bodrum'da bir kişi, tartıştığı eski kız arkadaşını başından vurdu, ardından da intihar etti. 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Funda Altınbezer, Gümüşlük Mahallesi'ndeki bir sitede yaşayan arkadaşı Özge Koçeli'nin doğum gününü kutlamak için arkadaşının evine gitti. Altınbezer'in eski erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Muhlis Kızan da, aynı eve giderek Altınbezer'le tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, ev sahibi yardım istemek amacıyla dışarıya çıktı.  Koçeli dışarıya çıktıktan kısa bir süre sonra, evden bir kaç el silah sesleri yükseldi. Kızan, yanında getirdiği tabancayla üniversite öğrencisi olan Funda Altınbezer'i başından iki ateş ederek öldürdükten sonra, aynı silahla intihar etti.

Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen Jandarma ve 112 Acil Sağlık sağlık ekipleri, iki kişinin de olay yerinde öldüğünü belirledi. Altınbezer'in ve Kızan'ın cenazesi jandarma ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Bodrum Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne ait cenaze aracıyla Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Öte yandan ev sahibi Özge Koçeli'nin olayın şokunu bir süre üzerinden atamadığı ve yakınlarınca sakinleştirilmeye çalışıldığı gözlendi. Jandarma ekipleri, ev sahibinin ifadesine başvurarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.