Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Eskişehir'de öğrenci grupları arasında kavga çıktı

Olay akşam saatlerinde Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Cumhuriyet kapısı önünde meydana geldi. AK Parti'nin AK Gençlik grubu üyeleri partilerinin seçim broşürlerini dağıtıkları sırada iddiaya göre kampüsten çıkan sol görüşlü öğrencilerle tartıştı. Üniversite öğrencilerinin kampüs önünde broşür dağıtmamaları istemesi üzerine tartışma kavgaya dönüştü.Olayda Ak partili 3 genç yumruk ve tekme darbeleriyle yaralandı. Yarılar olay yerine gelen polisler tarafından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polisler, olaya karışan 18 üniversite öğrencisini gözaltına aldı.Arkadaşlarının serbest bırakılmasını isteyen bir grup öğrenci Emniyet Müdürlüğü Aydıner Hizmet binası önünde basın açıklaması yaptı.AK Partililerin bıçak çektiğini öne süren öğrenciler adına konuşan İlknur Beker, "AK Partili bir grup üniversitemize gelerek gazete dağıtma bahanesi ile AK Parti propagandası yapmak istemiştir. Üniversite öğrencileri ile karşı karşıya geldiklerinde ise küfür ederek bıçak çekmişlerdir. Olaya müdahale etmeye gelen polisler ise bıçak çeken gruba değil de üniversitesini savunan öğrencilere müdahale etmiştir. Bizim arkadaşlarımıza bıçak çekenlerin nerede olduğunu sormak istiyoruz. Seçim süreci yaklaştıkça AK Parti'nin provokasyonları bitmiyor. Biz AK Parti'nin üniversitelerimize girmesini istemiyoruz" dedi.Yapılan basın açıklamasının ardından çeşitli sloganlar atan öğrenciler daha sonra Emniyet müdürlü binasının önünden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.