Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

FETÖ'nün aranan muhasebecisi gözaltına alındı

Kahramanmaraş'ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında şehirlerarası otobüs terminalinde 1 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Bodrum ilçesinde FETÖ'ye ait kolejde muhasebecisi olan ve hakkında terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla yakalama kararı olan Ali B. (27), Kahramanmaraş asayiş ekiplerince şehirlerarası otobüs terminalinde 46 D 6646 plakalı otomobille hareket etmek üzereyken yakalandı.Gözaltına alınan Ali B.'nin üzerinde yapılan aramada bin 500 TL nakit para bulunurken, şüphelinin kullandığı otomobil detaylı arama için emniyet garajına çekildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.