Öne Çıkanlar ingiltere Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı kktc 24 haziran seçimleri Ambargoed Emeklilik maç saat kaçta son haber türkiye

Bu haber kez okundu.

FETÖ tutuklularının kaldığı cezaevinde yangın

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle bazı mahkum ve gardiyanlar dumandan etkilendi.

FETÖ'CÜ İŞADAMLARI KALIYORDU

FETÖ'den tutuklu iş adamlarının da bulunduğu cezaevi girişi ve çıkışında jandarma ekipleri önlem alırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Dumandan etkilenenler de hastaneye kaldırılarak tedavi altında alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

MELİH GÖKÇEK YİNE UYARDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaptığı açıklamalarda FETÖ'cülerin cezaevlerinde isyan çıkartacağını söylemişti. Twitter'dan açıklama yapan Melih Gökçek, hastanedeki FETÖ'cülerin kaçabileceğini söyledi.

Melih Gökçek paylaşımında şu ifaderleri kullandı:

"Ne demiştim... Tutuklu FETÖ'cüler hapishanelerde yatak yakıp isyan çıkartacaklar. Ben kâhin değilim... Gaybı ancak allah bilir... Ama kulağın delik olursa ve olayları dikkatle takip edersen, atlamazsın. İşte ispatı... FETÖ'cüler İzmir Buca cezaevinde yataklari yaktılar ama devlet önceden tedbir aldiği için FETÖ'cüler hapishanede yedikleri dumanla kaldilar. Ancak hastahanelere kaldırılan FETÖ'cülere dikkat... Orada tezgah yapip kaçabilirler."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.