Öne Çıkanlar Ambargoed İngiltere Başbakanı Theresa May Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Sırrı Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda

Bu haber kez okundu.

Flaş gelişme, Ceren Damar'ı öldüreceğini daha önce söylemiş

Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel, üniversite yerleşkesindeki odasında öğrencisi Hasan İsmail H. tarafından önce bıçaklanarak, sonra tabanca ile ateş edilerek öldürüldü. Olayın ardından taksiyle okuldan ayrılan, daha sonra polis babası ve annesi ile emniyete giderek teslim olan Hasan İsmail H., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Arkadaşına "Ceren Damar’ı öldüreceğim" demiş
DHA'nın aktardığına göre, Ankara Cumhuriyet Savcısı Mehmet Hanifi Yıldırım tarafından yürütülen soruşturmada cinayetin öncesi ve sonrasında yaşananlar da ortaya çıktı. Buna göre Hasan İsmail Hikmet, sınavda içini boşalttığı 5 tükenmez kaleminin içine koyduğu kağıtlardan kopya çekerken yakalanınca Ceren Damar Şenel tarafından sınav kağıdı alınıp tutanak tutularak sınıftan çıkarıldı. 
Kopyadan yakalandıktan sonra okuldan çıkıp aracının yanına gitti. Burada bir süre bekleyen Hasan İsmail Hikmet, Berk isimli arkadaşı aradı. Hikmet, telefonda arkadaşına, Ceren Damar Şenel’in kendisine taktığını, okula geldiğinden beri kendisiyle uğraştığını ve sınav boyunca başında ayrılmadığını öne sürdü. Hikmet bu konuşma sırasında arkadaşına ilk kez "Ceren Damar’ı öldüreceğim" dedi. Bu konuşmanın ardından İsmail Hikmet aracıyla evine gitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.