Öne Çıkanlar Yasmine Dar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu Kumar Bağımlılığı Tedavisi alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı

Bu haber kez okundu.

Ford Otosan Eskişehir'de işçi eylemleri sona erdi, üretim yeniden başladı

Ford Otosan'dan KAP'a yapılan açıklamada şu açıklamalara yer verildi:"25 Mayıs 2015 tarihli Özel Durum Açıklamamızda, işçi eylemleri nedeniyle Eskişehir İnönü fabrikasında geçici süreyle üretime ara verildiğini duyurmuştuk.İş bırakma eylemlerinin sona ermesi neticesinde 03 Haziran 2015 tarihi itibariyla Eskişehir İnönü fabrikasında üretime tekrar başlanmıştır."

EYLEM 25 MAYIS'TA BAŞLAMIŞTI
Ford Otosan'ın Eskişehir fabrikasında işçiler 25 Mayıs'ta iş bırakmış ve üretim durmuştu.

BAZI FABRİKALARDA EYLEM DEVAM EDİYOR
Mayıs ortasında Türk-Metal Sendikası işçileri çalışma şartlarının iyileştirilmesi için iş bırakma eylemine başladı. İlk olarak Renault işçileri 14 Mayıs Perşembe gecesi ücretlerinin iyileştirmesi talebiyle eylem yaparak vardiyaya başlamadı. Ertesi gün TOFAŞ işçileri de benzer gerekçeyle eylem yaparak üretimi durdurdu. Eyleme Oyak-Renault, Ford Otosan, Ototrim ve Coşkunöz firmaları da dahil olmuştu. Fabrikaların büyük bir kısmında eylemler sona erdi ve üretim başladı. Şu anda Türk Traktör'de eylem sürüyor. Ford Otosan Kocaeli fabrikasında da işçi eylemleri sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.