Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa muharrem ince maç ne zaman koronavirüs gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc

Bu haber kez okundu.

Gazeteci Nuh Köklü anısına heykel dikildi

Öldürülen gazeteci Nuh Köklü için, Heykeltıraş İskender Giray tarafından yapılan heykel, Kadıköy Halitağa Caddesi'nin başına dikildi.Olaydan esinlenerek yapılan heykelin açılışına çok sayıda vatandaş katıldı.Heykeltıraş İskender Giray, açılışta yaptığı konuşmada, "Söyleyecek çok bir şey yok zaten. Anlatmak istediğim her şeyi işimde anlattım. Bu, toplumsal ayrışmanın sürekli söylemlerle büyütülmesi, 2 ayrı uca çekilmesi sonucu gerçekleşen bir nefret cinayeti. Bu ayrışmanın neden kaynaklandığı, benim dünya görüşüme göre işin üzerinde gizli. Söyleyecek çok bir şey yok. Ben de Kadıköylüyüm" dedi.Açılışa, Nuh Köklü'nün nişanlısı Ferda Sayın ve avukatı Nuriye Alsancak da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.