Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Gazeteci salondan yaka paça dışarı çıkarıldı

Cihan Haber Ajansı muhabiri Hüseyin Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın eşi Emine Erdoğan'ın programından yaka paça dışarı atıldıklarını duyurdu.

Aydın, twitter hesabından attığı mesajlarla, yaşanan olayları şöyle aktardı:

"Cihan Haber Ajansı olarak Emine Erdoğan'ın programından yaka paça dışarı çıkarıldık. Biz bunu hak edecek ne yaptık? Hiçbir gazeteci arkadaşımız bizi sahip çıkmadı. Yazıklar olsun. Herkes korkak olmuş. Meslek etiği diye bir şey kalmamış. Onlarca insanın içinden yaka paça çıkarılmak çok utanç verici. İnsanlar çok acımasız. Vicdan kararmış. AVEA sorumlusu bana aynen şöyle dedi: 'Bu organizasyonu ben yaptım. Sizi davet etmedik. Dışarı çıkın'. Biz utanacak bir şey yapmadık bilen biliyor. Biz Türkiye için üzülüyoruz. Ülkemiz demokrasi ve özgürlük açısından en dip dönemi yaşıyoruz."

O anları izlemek için tıklayınız 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.