Öne Çıkanlar londra koronavirüs maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham Aydın Çubukcu İngilizlerin Atatürk saygısı Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu hava durumu

Bu haber kez okundu.

Gaziantep'te o ses patlama sanıldı, valilik açıklama yaptı

Gaziantep'te gece saat 23.30 sıralarında büyük bir patlama sesinin duyulduğu iddia edildi. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Sosyal Medya'da bir çok kullanıcı tarafından da Gaziantep'te patlama olduğu konuşuluyor. Gaziantep'teki patlama sesinin nedenini Resmi kaynaklardan alınacak bilgilerin ardından haberimizde sizlerle paylaşacağız. Anadolu Ajansı'nın açıklamaları: Gaziantep'in merkez Karataş ve Alleben Göleti civarında patlama sesi duyulması üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Gaziantep Valiliği: Ses hızı aşımından kaynaklanmış olabilir

"25.11.2016 günü saat 23.20 sıralarında il genelinde duyulan patlama sesinden dolayı jandarma, emniyet, AFAD, itfaiyeye yapılan ihbarlar değerlendirilmiş, 26.11.2016 günü saat 00.25 itibariyle hastanelerimize, diğer kurumlarımıza bildirilen ya da görevlilerimizce tespit edilen herhangi bir yaralanma, vefat veya maddi hasar bulunmamaktadır. Bu sesin Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan uçaklarımızın ses hızını aşmasından kaynaklanmış olabileceği değerlendirilmekte olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir." Gaziantep'te yapılan huzur uygulamasında 312 şahıs sorgulanırken, 2 adet ruhsatsız tabanca ile 8 adet mermi ele geçirildi.Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, ''Suç ve suçluyla mücadele kapsamında ilimizde Emniyet Müdürlüğümüz koordinasyonunda ilgili kurumların temsilcilerinin iştirakleriyle gerçekleştirilen huzur uygulamaları devam ediyor. Şahinbey İlçemiz Güneykent ve Yeditepe mahallelerinde umuma açık işyerlerine yönelik yapılan 'Huzur Uygulamasında, 312 şahısın GBT kontrolü yapılmış, kontrol edilen 1 şahsın üzerinden 2 adet ruhsatsız tabanca ile 8 adet mermi ele geçirilmiş, şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmak üzere ilgili birime teslim edilmiştir.Vergi Dairesi görevlilerince, fatura ve fiş düzenlemediği tespit edilen 5 işyerine bin 310 TL para cezası, Belediye Başkanlığı görevlilerince izinsiz canlı müzik yayını yapan 6 işyerine 18 bin TL. para cezası, Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlilerince kapalı alanda sigara içildiği tespit edilen 4 işyerine 5 bin 728 TL para cezası uygulanmıştır.Ayrıca sigortasız işçi çalıştıran ve Suriye uyruklu işçi çalıştıran 8 işyeri hakkında da gerekli yasal işlem yapılmıştır'' denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.