Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Gebze Hastanesi, Ebola virüsü şüphesiyle karantinaya alındı

Gebze Fatih Devlet Hastanesi acil servisi ebola şüphesiyle kapatılıp karantinaya alındı. Hastane yönetimi alarma geçti.Sabah saatlerinde yüksek ateş şikayetleriyle Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne gelen biri yabancı uyruklu iki hasta paniğe neden oldu. Doktorlar hastanın ebola şüphesi kapmasından şüphelendi. Acil servis boşaltıldı kapılar kapatıldı. Doktor ve hemşireler ile hasta bakıcılarının olduğu acil servis karantinaya alındı. Ebola şüphesi olan hastalardan biri Mısır’da çalıştığı belirtilen bir Türk işçi, diğer hastanın ise Türk olduğu, dün ülkemize giriş yaptığı belirtildi. Hastalardan biri Derince’ye sevk edildi. Doktorlar ve hastane yönetimi bir açıklama yapmazken, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ndeki karantina hâlâ devam ediyor. Acil servis önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.