Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Genç kadını bu hale getiren kişiden çarpıcı açıklama

Merve Keleş, Adana'da internette kendisini estetik uzmanı olarak tanıtan kuaför Soner G.'ye dudak silikonu yaptırdı. Önce 500 liraya geçici dolgu yaptıran Merve, dolgu bir haftada eriyince bu kez bin liraya silikon dolgu yaptırdı. Enjekte edilen belirsiz madde nedeniyle dudağını tamamen kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan Merve, kuaför Soner G.'den şikâyetçi oldu. Merve'nin dudakları işlemden yarım saat sonra şişmeye başladı. Soner G. bir gün sonra kendisine telefonla ulaşan ve dudaklarında dayanılmaz bir ağrı hissettiğini söyleyen Keleş'e, “Enfeksiyon kapmışsın, bu beni aşar, hastaneye git” dedi. Özel bir hastaneye giden Keleş, antibiyotik yazılıp eve gönderildi ancak dudağındaki şişlik ve ağrı geçmedi.

KUAFÖR İDDİALARI İLK OLARAK YALANLAMIŞTI

Olay medyaya yansıdıktan sonra kuaför Soner G. böyle bir işlem yapmadığını söylemiş, iddiaları yalanlamıştı. Ancak Habertürk’ten Soner Özcan konuyla ilgili olarak ulaştığı kuaförden dikkat çekici bilgiler aldı. “Doktor olduğumu söylemedim” diyen kuaför şu açıklamayı yaptı: “Benim bayan arkadaşımın arkadaşıydı. Aynı evde otururken alkol aldıktan sonra kendisinde dolgu malzemesi olduğunu ve uygulamamı istediğini söyledi. Diploma göstermedim. Vur dedikleri yere sıktım”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.