Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Geri dönüşüm Küresel İklim değişikliği

Bu haber kez okundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan bir ilk, mahkumlar ve futbolcular buluşuyor

İzmir ve Rize'de başlattığı projeyi diğer illerdeki cezaevlerine de yayacak olan Bakanlık, bu defa 8 Aralık'ta Elazığ'daki genç mahkumları Ali Gültiken, Tanju Çolak, Hasan Şaş, Hami Mandıralı, Oğuz Çetin, Rüştü Reçber, Ergün Penbe, Semih Yuvakuran ve İlker Yağcıoğlu ile buluşturacak. Proje, hükümlü ve tutuklu gençlerin eski oyuncularla vakit geçirmelerini ve futbolcuların tecrübelerini gençlere aktarmalarını, birlikte bir gösteri maçı yapmalarını amaçlıyor. Futbolcular daha sonra Mersin, Van ve Eskişehir'deki genç mahkumlarla da buluşacak. Projeye şu ana kadar 800 genç katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.