Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Geri Gönderme Merkezi'nde yangın

Kumkapı'da bulunan İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'nde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Geri gönderilmek için tutulan yabanı uyruklu şahısların yatakhanelerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Yangın nedeniyle içeride tutulanlar, polis tarafından merkezin bahçesine çıkartıldı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülürken dumandan etkilenen 3 kişi merkeze gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yangın sırasında kargaşadan yararlanan çok sayıda yabanı uyruklu şahıs, kapıları kırarak dışarı çıkmayı başardı. Koşarak geri gönderme merkezinden çıkan şahısları polis havaya ateş açarak durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Kaçmaya çalışan bir kişiyi yakalanarak geri getirilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.