Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Türkler Apollo Philharmonic Orchestra Edmonton Rovers Dünya Fenerbahçeliler Günü

Bu haber kez okundu.

Gizem Akdeniz davasında gelişme

7 ay önce Adana'da akrabası 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i tecavüz ettikten sonra bıçaklayıp yakarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süleyman Akdeniz'in yargılanmasına davanın güvenlik nedeniyle alındığı Manisa 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı duruşmayı öldürülen Gizem'in amcaları ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri de izledi. Daha önceki ifadelerinde olayı kabul eden sanık Akdeniz'in cezaevi savcısına verdiği 9 sayfalık yeni ifade mahkemede okundu. Akdeniz, ifadesinde Adana'daki bir suç örgütünün işlediğini ve üzerine atmaya çalıştıklarını savundu. Hakimin ilk ifadesinden farklı bir ifade vermesini sorması üzerine Akdeniz, "Olayı önce kabul ettim. Çünkü Adana'da 'Kürt Kerim' olarak bilinen bir örgüt beni tehdit etti. Eğer dediklerini yapmazsan annemi ve babamı öldüreceklerini söyledi. Ben ilk ifademde bunları söylemedim. Burada vereceğim ifadenin de gizli kalacağını sanıyordum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.