Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Gökçeada'da tahliye işlemi tamamlandı

Gökçeada Kuzu Limanı Taşocakları mevkiinde dün saat 16.15'te karaya oturan Gökçeada 1 feribotunda bulunan 188 yolcunun tahliye işlemine yaklaşık 13 saat sonra başlandı. 80 yolcu tahliye edildi. Sahil Güvenlik Çanakkale grup Komutanlığına bağlı SAGET 14 botuyla alınan 7 kişi karaya çıkarılarak Gökçeada Kuzu Limanına götürüldü.Bugün saat 15.00’te Kabatepe’den Gökçeada’ya hareket eden ’Gökçeada-1’ feribotu, saat 16.15 sıralarında Kuzu Limanı Taşocakları Mevkii’nde karaya oturdu.

Poyraz rüzgarının sert estiği bölgede; feribotun limana giremeden, limanın mendireğinin arka tarağında Taşocakları Mevkii’nde karaya oturduğu öğrenildi.Feribottaki 188 yolcu, can yeleklerini giyerek güvertede beklemeye başladı. 80 yolcunun tahliyesi tamamlandı. Kalan yolcuların tahliyesi için çalışmalar sürerken feribotta 39 da araç bulunduğu belirtildi. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı ’Kurtarma 77 römorkörünün de Çanakkale’den bölgeye hareket ettiği, herhangi bir hasar bulunmadığı belirtilen feribotu kurtarmaya çalışacağı, yolcuların tahliye edilmesini gerektiren bir durumun olmadığı bilgisi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.