Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice En İyi Britanya Yapımı Film Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor

Bu haber kez okundu.

Hafta sonu tatil için gittiği İstanbul'daki hain saldırıda can verdi

İstanbul Beşiktaş’ta Vodafone Arena Stadı yakınında gerçekleştirilen bombalı saldırıda Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Sinoplu 21 yaşındaki Berkay Akbaş da hayatını kaybetti. Patlamanın ardından Berkay'ın arkadaşları ve ailesi Twitter'da Berkay'dan haber alınamadığını belirterek yardım istemişti. Akbaş’ın arkadaşlarıyla birlikte hafta sonunda gezmek için İstanbul’a gittiği kaydedildi. Berkay'ın cenazesi dün akşam Sinop'a götürüldü. Berkay'ın baba evine Türk bayrağı ve Fenerbahçe formalı fotoğrafı asıldı.

ARKADAŞLARIYLA İSTANBUL'A GELDİ

CHP Sinop merkez ilçe eski başkanı inşaat mühendisi Salim Akbaş ile Zeynep Akbaş çiftinin çocukları Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 1’inci sınıf öğrencisi Berkay Akbaş, hafta sonu gezmek için arkadaşlarıyla birlikte Ankara’dan İstanbul’a gitti.

HASTANEDE YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Önceki gece arkadaşlarıyla birlikte içinde bulunduğu otomobilin Vodafone Arena Stadı’nın önünden geçişi sırasında, stat yakınında bomba yüklü araçla terör saldırısı gerçekleşti. Otomobilde vücuduna parça isabet eden Akbaş, ağır yaralandı. Akbaş, ambulansla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

ACILI BABA KONUŞTU: SINAV SONRASI 2 GÜNLÜĞÜNE GELDİ 

Arkadaşlarının patlamadan sonra haber alamadığı, bunu da twitter'den duyurduğu Mustafa Berkay Akbaş’ın cenazesini alan babası Salim Akbaş şöyle konuştu: "19 Yaşında. Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi. İstanbul’a Ankara’dan sınav sonrası sadece 2 günlüğüne geldi. Gezmek için geldiler. Tesadüfen taksiyle oradan geçiyorlar. Hepsi bu. Sadece bu. Bu kadar tesadüfi, bu kadar basit bu kadar ucuz. Bunun için şehit. Yok ben istemiyorum oğlum şehit olsun. Oğlum katledildi . Ben başka bir şey demiyorum.

HAYALİ DOKTOR OLMAKTI

Mustafa Berkay Akbaş gelecek vadeden bir tıp öğrencisi. Başkent Üniversitesi’nde. Hayali doktor olmaktı. Böyle insanlara yardım etmekti. Ama ben onu cenaze arabasıyla geri götürüyorum şimdi. Twitter’da kayıp ilanı olan çocuk. Terör sadece lanetlemeyle bitseydi, yıllardır lanetliyoruz. Yarın çiçek bırakırlar. Başka bir şey yapmazlar. Ben istemiyorum oğlum şehit olsun. Oğlum katledildi"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.