Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş Bozcader londra yönetim kurulu

Bu haber kez okundu.

'Hakkım yok' dedi yaşlılık maaşını kabul etmedi

Meryem Baltacı, 3 çocuğuyla zor şartlar altında hayata tutundu. Çocuklarını evlendiren ve kızı Havva Baltacı, torunu Mustafa (55) ve torununun torunu İkbal Baltacı (6) ile yaşayan Meryem Baltacı'yı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri evinde ziyaret etti Yetkililerin, bakım ücreti ve yaşlılık maaşı vermeyi teklif etmeleri üzerine Meryem Baltacı, devlete yük olmamak için "hakkım değil" diyerek bu teklifi kabul etmedi. Yaşlılık nedeniyle ufak tefek ağrı çektiğini belirten Baltacı, onun dışında bir hastalığının bulunmadığını, tek sıkıntısının çok fazla yürüyememek olduğunu dile getirdi.İhtiyaçlarını kızının ve gelininin karşıladığını anlatan Meryem Baltacı, "Bakımımla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Kızım, gelinim, torunum bakımımla ilgileniyor. Hiçbir şeye ihtiyacım yok. Evde hizmetimi kızım, torunlarım, herkes yapıyor. Ben dilencilik edebilir miyim" dedi.Baltacı'nın 78 yaşındaki kızı Havva Baltacı ise babası ve amcasının 73 yıl önce verem nedeniyle vefat ettiğini, annesinin iki kardeşiyle kendisini zor şartlarda büyüttüğünü söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.