Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt

Bu haber kez okundu.

Halep'in kuzeyinde 14 IŞİD'li terörist öldürüldü

Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu değerlendirilen Halep'in kuzeyindeki terör örgütü IŞİD unsurları, Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatarlarla vuruldu. Koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının da hava harekatı sonucu ilk tespitlere göre 14 terör örgütü IŞİD üyesi öldürüldü.Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, dün Suriye'den Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu değerlendirilen terör örgütü IŞİD unsurları tespit edildi.Bunun üzerine Halep'in kuzeyindeki hedefler misliyle mukabele kapsamında, Fırtına obüsleri ve çok namlulu roket atarlar tarafından vuruldu. Ayrıca koalisyon güçlerine ait savaş uçakları Kafer Kalbayn bölgesine hava harekatı düzenledi.Atışlar ve hava harekatı sonucunda ilk belirlemelere göre terör örgütü IŞİD üyesi 14 kişi etkisiz hale getirildi. Örgüte ait tank ile iki havan mevzisi, bir karargah binası ile üç araç imha edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.