Öne Çıkanlar Komedi Gazinosu alkol londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren İngilterede Ulusal Sağlık Birleşik Krallık ülkeleri

Bu haber kez okundu.

Hatay'daki sel çiftçiyi vurdu

Arsuz’da meydana gelen sel nedeniyle, Hatay Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Belediye Başkan Vekili Ali Kemal Güçlü ile Arsuz Belediye Başkan yardımcıları Sedat Deveci ve Ali Yavuz da incelemelerde bulundu.
Can kaybının yaşanmadığı ancak esnafın ve çiftçinin maddi zarar yaşattığı sel felaketinde yaralar sarılmaya çalışılıyor. MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve ilçe yönetimi de Arsuz’da selin yaşandığı dere ve bahçeleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Arsuz şehir merkezinde sel suları bazı balıkçı teknelerini sürüklerken, yine arsuz sahilindeki çay bahçeleri ve restaurantlarda sel suları nedeniyle yıkıldı ve maddi hasara yol açtı.
Arsuz Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada ise "Hatay Büyükşehir Belediyesi, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü, HATSU Genel Müdürlüğü, İskenderun Belediyesi, Arsuz Belediyesi’ne ait iş makineleri ve kaymakamlık ve belediye tarafından özel şahıslardan temin edilen iş makineleri ile sel ve su baskını olan tüm mahallelerde müdahale ve tedbir amaçlı çalışmalar devam etmektedir. İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, AFAD ile belediye personeli güvenlik ve vatandaşı bilgilendirme amaçlı olay mahallelerinde bekletilmektedir."denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.