Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice En İyi Britanya Yapımı Film Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor

Bu haber kez okundu.

Hava sıcaklığı 8 derece birden düşecek

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve DoğuKaradeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

SICAKLIK 8 DERECEYE KADAR AZALACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı 2 ile 8 derece azalacak. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Kıyı Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop ve Malatya çevrelerinde kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.