Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Havalar ne zaman ısınacak, yurt geneli hava durumu nasıl olacak

Yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Kırklareli, Sakarya, Artvin, Ardahan, Van, Hakkari çevreleri ve İstanbul'un kuzeybatı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 1 ile 3 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Batı ve güneybatı, karadeniz kıyılarında kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kırklareli ve Sakarya çevreleri ile İstanbul'un kuzeybatı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

BURSA Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 34

EDİRNE Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 30

ISTANBUL Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeybatı ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

KIRKLARELI Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

EGE

Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 30

IZMIR Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 35

MANISA Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 35

MUĞLA Az bulutlu ve açık 33

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık zamanla Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 30

ANTALYA Az bulutlu ve açık 27

BURDUR Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 33

HATAY Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 30

İÇ ANADOLU

Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri ve Ankara'nın batı kesimleri, akşam saatlerinden sonra Ankara ve Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı ilçeleri, akşam saatlerinde il geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

CANKIRI Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

KONYA Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 31

SİVAS Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 26

BATI KARADENİZ

Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Düzce ve Bolu çevreleri, Akşam saatlerinde Kastamonu ve Karabük çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

DÜZCE Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

SİNOP Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 23

ZONGULDAK Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 27

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, Artvin çevreleri ve Rize'nin doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 31

ARTVİN Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

SAMSUN Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 26

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 26

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu zamanla doğusu parçalı yer yer çok bulutlu, Ardahan, Van ve Hakkari çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARDAHAN Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

ELAZIĞ Az bulutlu 30

ERZURUM Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 20

KARS Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 19

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR Az bulutlu ve açık 32

GAZIANTEP Az bulutlu ve açık 33

SIIRT Az bulutlu ve açık 30

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 36

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğu, Doğu Karadeniz'de kuzeydoğu zamanla doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneydoğu, öğle güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), batısı 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatı akşam saatlerinden sonra kuzeyinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatı, kuzeyinde güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz'de güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m. Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı, Rüzgâr: batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,2 ila 0,4m, Görüş: İyi, yağış anında orta. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.