Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği KKTCyi

Bu haber kez okundu.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'dan çarpıcı iddia

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Diyarbakır'daki patlamayla ilgili olaylardan önce polise bomba ihbarı yapıldığını söyledi.HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP'nin Diyarbakı mitinginde yaşanan patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yüksekdağ, İMC TV'ye yaptığı açıklamada, "Tüm göstergeler; çok planlı, organize ve merkezi bir yerden yönetilen bir operasyonla karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor" dedi.

"POLİSE BOMBA İHBARI YAPILDI"

Figen Üstündağ, Diyarbakır'daki mitinglerinde meydana gelen patlamalar öncesi polise bomba ihbarı yapıldığını söyledi. Üstündağ, partisinin yarınki Van mitinginin iptal edilmesinin ise söz konusu olmadığını belirtti.

İşte Figen Yüksekdağ'ın yaptığı o açıklama:

"Emniyet güçleri bizim güvenliğimizi almak gibi bir kaygı gütmüyorlar. Sadece hükümeti ve AKP güvenliğini sağlamak kolluk kuvvetleri tarafından öncelik durumunda. Biz yarın Van'da görkemli bir miting yaparak bu provokasyonlara en güzel cevabı vereceğiz. Halkımızın da uyanık olması gerekiyor. Ama kötü olan şey şu. Bu patlamadan sonra bizim ilk gördüğümüz şey ambulanslar olmadı. Miting meydanına gidip su sıkan gaz sıkan TOMA'lar gördük. Bugün çeşitli duyumlar da aldık. Aslında polise önceden bomba ihbarı yapıldığına dair duyumlar da aldık."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.