Öne Çıkanlar Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler

Bu haber kez okundu.

HSYK üyeleri Cumhurbaşkanı tarafından seçildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) asıl üyeliklerine, avukatlar Rasim Aytin, Muharrem Özkaya, Hayriye Şirin Ünsel ve Aysel Demirel'i seçti.Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, HSYK asıl üyeliğine, HSYK asıl üyesi avukat Rasim Aytin'i yeniden seçti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Barosu avukatı Muharrem Özkaya ile İstanbul Barosu avukatları Hayriye Şirin Ünsel ve Aysel Demirel'i de HSYK asıl üyesi olarak seçti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, avukatlar Rasim Aytin, Muharrem Özkaya, Hayriye Şirin Ünsel ve Aysel Demirel'in HSYK asıl üyeliklerine seçmesine ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayınlandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.