Öne Çıkanlar Gallipoli Restoran Gallipoli angel Dilek Livaneli londra Atatürkçü Düşünce Derneği londra Türk markaları Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram Lig Şampiyonu Trabzonspor UK TTFF Discnow Cyprus Cyprus Premier Lig

Bu haber kez okundu.

Irak Türklerinden Antalya Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği’ne destek ziyareti

Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Başkanı Kürşat Çavuşoğlu, Ermenistan ile savaş halinde olan Azerbaycan’a destek vermek amacıyla Antalya Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Çavuşoğlu’na ziyareti sırasında Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, Genel Sekreter Kazım Kerküklü ve dernek üyeleri eşlik etti.

Antalya Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Çavuşoğlu; Ermenistan'ın kayıtsız şartsız işgal ettiği Dağlık Karabağ'dan bir an önce çekilmesi gerektiğini ifade etti.
300 milyon Türk dünyası Azerbaycan'ın yanında olduğunu söyleyen Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Başkanı Kürşat Çavuşoğlu, “Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünün korunarak, öncelikle işgal edilmiş bölgelerin boşaltılması ve bu topraklarda Azerbaycan'ın egemenliğinin yeniden hakim kılınması gerekmektedir. Irak Türkleri, her zaman Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır. Can Azerbaycan’a destek vermek için bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi. 

Ziyaret sonunda Irak Türkleri heyetine Antalya Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Ceyran Sattarova tarafından Karabağ ve Hocalı gerçeklerini anlatan CD, broşür ve kitap takdim edildi.

Özlem Gültekin

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.