Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

İran'da tren kazası, 44 kişi öldü, 103 kişi yaralandı

Semnan Valisi Muhammed Reza Khabbaz, Haft Khan istasyonuna yaklaşan trenin, burada bozulmuş diğer trene çarptığını söyledi. Tebriz Valisi Rahim Shohratifar da hareket hâlindeki trende 400 yolcunun olduğunu ifade etti.İran devlet televizyonunun yayımladığı görüntülerde raydan çıkan dört vagondan ikisinin yandığı görülüyor. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.İran devlet televizyonuna konuşan yaralılardan biri, “Çarpışma olduğunda uyuyordum. Bunun hava saldırısı olduğunu düşündüm. Gözlerimi açtığımda her tarafta kan vardı” dedi. 2004’te meydana gelen ülkenin en büyük tren faciasında 328 kişi hayatını kaybetmişti. Bu olayda, sülfür, petrol ve gübre taşıyan bir trende patlama meydana gelmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.