Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

IŞİD'in attığı havan topu, Türkiye sınırına düştü

Suriye’nin Kobani kentinde IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki sokak savaşları 32'nci gününde de sürüyor. Sabah saatlerinden bu yana zaman zaman şiddeti artan çatışmalar, aralıklı olarak sürüyor.

TÜRKİYE SINIRINA HAVAN TOPU DÜŞTÜ
Gün boyu süren çatışmalarda IŞİD militanları bu kez YPG’nin elinde bulunan Mürşitpınar Sınır Kapısı’na dayandı. Ardı ardına havan toplu saldırılar gerçekleştiren IŞİD militanları ile YPG güçleri arasında sıcak çatışmalar yaşandı. IŞİD mevzilerinden atılan bir havan topu ise, Türkiye sınırına düştü. Havan topunun Türkiye sınırına düşmesinin ardından askeri bir hareketlilik yaşandığı gözlendi.

TMO SİLOSU VURULDU
Öte yandan Mürşitpınar Sınır Kapısı’na yakın bir yerde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosu da, atılan bir havan topunun isabet etmesi sonucu hasar gördü. Saldırılar sonucu TMO yazısının sadece ‘O’ harfinin kaldığı görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.