Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Isparta'da, Somalili bir kadın, Ebola şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Isparta'da yaşayan Somali uyruklu adı açıklanmayan bir kadın, yakınlarının ihbarı üzerine, yüksek ateş şikayetiyle saat 01.00 sıralarında ambulansla Isparta Devlet Hastanesi'ne getirildi. Kadının ebola virüsü taşıdığı şüphesiyle ambulans ve acil servisteki görevliler maske ve kıyafetlerle önlem aldı. Bir süre ambulansla hastane önünde bekleyen kadın, sonrasında Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Tahliller sonucu kadına sıtma teşhisi konulduğu açıklandı.

Konuya ilişkin İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alınan hastaya sıtma teşhisi konuldu. Enfeksiyon Kliniği'nde tedaviye alınmıştır. Yapılan ilk tahlillerinde ebola virüsüne rastlanmamıştır. Gerekli önlemler alındı. Hasta kontrol altında tutuluyor" denildi.

Kaynak: DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.