Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

İstanbul Bağcılar'da korkutan patlama

İstanbul Bağcılar'da patlayan doğalgaz kutusundan çıkan alevler bir binanın zemin katındaki tekstil atölyesine sıçradı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangon sonucu atölye küle döndü.Alınan bilgiye göre, Göztepe Mahallesi Papağan Sokak'ta, bir tekstil atölyesi ile iş yerlerinin bulunduğu 5 katlı binanın girişindeki doğalgaz kutusunda patlama meydana geldi.Patlama sonucu çıkan yangın kısa sürede binanın giriş ve ikinci katında bulunan iş yerlerine yayıldı. Ara ara patlamaların meydana geldiği yangına itfaiye ve doğalgaz ekipleri müdahale etti.Hattaki doğalgazın kesilmesinin ardından itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangın sırasında binanın üst katlarında mahsur kalan tekstil işçileri itfaiye merdiveni yardımıyla ekipler tarafından kurtarıldı.Binanın iki katının kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni araştırılıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.