Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Dr. Ali Tekin Atalar

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da 1 Mayıs öncesi terör operasyonu yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 Mayıs'ta yaşanabilecek olumsuzluklara karşı terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları tespit edilen şüphelilerin yakalanması için Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde tespit edilen 10'a yakın adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Çevik kuvvet ekiplerince alınan geniş güvenlik önlemleri altında gelinen adreslere, özel harekat polislerinin öncülüğünde girildi. Operasyon sırasında polis helikopteri bölgede uçarak koordinasyonu sağladı.Operasyonda bazı şüpheliler gözaltına alınırken, şüphelilerin ev ve gösterdikleri yerlerde aramalar yapıldı. Aramalar sırasında bir adet el yapımı patlayıcı (EYP) ele geçirildiği bildirildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından DAEŞ terör örgütü üyesi oldukları iddia edilen şüphelilerin yakalanması için düzenlenen operasyonda ise Bayrampaşa ve Çatalca'da tespit edilen 6 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.Operasyon kapsamında bazı şüpheliler gözaltına alınırken, şüphelilerin evlerindeki arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.