Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da barajlar doluyor

Istranca ve Kuzey bölgelerinde başlayan ve halen aralıklarla devam ettiği bildirilen yağışla ilgili açıklamada,Çatalca:123, Terkos:144, Istırancalara 200 kg/m² yağış düştüğü, son yağışlarda, Istıranca Barajı'nın yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı açıklandı.Yağışlarla barajlardaki su miktarının 184 milyon m3’ten 54 milyon m3 artarak, 238 milyon m3’e yükseldiği, devam edecek yağış ve akışla barajların seviyesinin yüzde 30 seviyelerine yükselmesi bekleniyor.Son meteorolojik verilere göre rüzgar Poyraz yönünden saatte 70 km hıza ulaşarak açık deniz seferlerinin aksamasına sebep oldu.
YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre de, bugün ve yarın da sağanak yağış devam edecek. Çarşamba günü İstanbul'u parçalı bulutlu bir hava bekliyor olsa da Perşembe ve Cuma günü yeniden sağanak yağış var. Günün en yüksek hava sıcaklıkları ise bugünden Cuma'ya kadar 16-18 dereceleri arasında olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.