Öne Çıkanlar Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapalı

İstanbul’da Pazar günü saat 07.00’de başlayacak ‘Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’ etkinliği kapsamında, Harem’den Üsküdar meydanına kadar olan sahil yolu ve bu yola bağlanan cadde ile sokaklar trafiğe kapanacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, saat 07.00’den etkinlik bitimine kadar Harem Sahil Otogar’dan Üsküdar Meydan Marmaray otobüs duraklarına kadar olan sahil yoluna çıkan cadde ve sokakların trafiğe kapanacağını duyurdu. Sürücülerin alternatif olarak Nuh Kuyusu, İcadiye-Bağlarbaşı, Tıbbiye veya Dr. Eyüp Aksoy caddelerini kullanmaları tavsiye ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.