Öne Çıkanlar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu Kumar Bağımlılığı Tedavisi alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da büyük operasyon başladı giriş çıkışlar kapatıldı

Gaziantep'te sosyal medyada bir araya gelen Kangal Severler Grubu, kangal köpekleri ile birlikte Türk eylemcilere köpekle müdahalede bulunan Hollanda polisine tepki gösterdi.Hollanda'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun iniş izninin iptal edilmesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın konvoyunun sınırdan geri çevrilmesi sonrası, Türk eylemcilere polis kurt köpekleri ile müdahale etmiş, bazı eylemcilerin köpekler tarafından ısırılmasına izin verilmişti.

Olayın ardından Gaziantep'te sosyal medyada bir araya gelen Kangal Severler Grubu üyeleri, kangal köpekleri ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda buluşarak, Hollanda hükumeti ve polisin Türkiye'ye karşı tutumuna tepki gösterdi.

Grup adına konuşan Murat Bozkurt, Türkiye'ye karşı sergilenen tutumu kabul etmediklerini belirterek, Hollanda'ya kangal köpekleri ile mesaj verdi. Bozkurt, "Hollanda'nın yapmış olduğu saygısızlığa tepki vermek istedik. Köpeklerimizle tepkimizi gösteriyoruz. Bize insan haklarından demokrasiden bahseden Avrupa'ya tepkiliyiz. Biz gerekirse, devlete bu köpeklerimizi veririz. devletimizden başka neyimiz var. Biz sahip çıkmazsak kim çıkacak. Malımıza, canımıza kadar her şeyimizi devletimize vermeye hazırız. Devletin istediği herhangi bir birimine bu köpeklerimizi veririz" diye konuştu.Öte yandan, protestoda 20 adet kangal köpeği yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.