Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da görevli polis ve TOMA sayısı

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim Meydanı’nda kutlanmasına izin vermedi. Kararın ardından İstanbul Emniyeti harekete geçti ve Taksim çevresini demir bariyerlerle kapattı.Taksim Meydanı’nda yaya ve araç trafiğine izin verilmeyecek. Sadece 1 Mayıs 1977 olaylarında hayatlarını kaybedenlerin anısına sembolik olarak Kazancı Yokuşu'na karanfil bırakılacak.Kamu güvenliği nedeniyle Taksim ve çevresine vatandaş yaklaştırılmayacak. Yollar sabah 6'dan itibaren kesilecek.

KAPALI OLACAK GÜZERGAHLAR

Şişli ve Mecidiyeköy, Ortaklar Kavşağı’ndan itibaren Taksim istikametine kapatılacak. Şişli Bomonti Tüneli Dolmabahçe yönüne, Piyalepaşa Bulvarı da Okmeydanı yönüne kapalı.1 Mayıs günü Taksim güzergahından geçen İstanbul Metrosu da çalışmayacak. Sadece Hacıosman-4 Levent arasında hizmet verecek. Taksim Kabataş arasındaki Finüküler hat da hizmet dışı olacak. Nişantaşı Kavşağı’ndan Rumeli Caddesi’ne de geçiş olmayacak. Araçlar Fulya istikametine yönlendirilecek.Beşiktaş Meydanı da Barbaros Bulvarı’ndan itibaren trafiğe kapalı olacak. Ortaköy'e gidecek araçlar Dereboyu Caddesi’ne yönlendirilecek.

İSTANBUL EMNİYETİ TEYAKKUZDA1 Mayıs için İstanbul’da 20 bini aşkın polis görev yapacak. 62 TOMA da belirli yerlerde hazır bekletilecek.

1 MAYIS KOMİTESİ TAKSİM MEYDANI’NA DAVET ETTİ

DİSK, KESK, Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ile Türk Tabipler Birliği’nden oluşan 1 Mayıs Komitesi konuyla ilgili açıklama yaptı.Herkesi 1 Mayıs'ta Taksim alanına çağırdı. Kalabalık Beşiktaş meydanında toplanacak ve 12'de Taksim'e yürüyüşe başlayacak.

VALİ ŞAHİN, RESMİ ALANLARI ÖNERDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kutlama yapacaklara resmi alanları önerdi.İstanbul Valisi Şahin, “Önceden ilan ettiğimiz miting alanlarımız var. Hatta bir siyasi partiyle bir örgüt yapacaklar. Biri Bakırköy’de biri Salı Pazarı’nda, biz de onlar daha rahat kutlama yapabilsin diye her türlü önlemi aldık" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.