Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt

Bu haber kez okundu.

İstanbul'da silahlı soygun, 1 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Şişli'deki Piyalepaşa Bulvarı'nda bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olay, şöyle gerçekleşti: Saat 23.30 sıralarında akaryakıt istasyonuna gelen yüzleri maskeli iki kişiden biri istasyon içerisindeki markete girerek kasadaki duran görevliden paraları istedi. Silahlı olan diğer soyguncu ise dışarıdaki istasyon görevlilerini silah zoruyla market içerisinde topladıktan sonra kapıda gözcülük yaptı.Bu sırada istasyona sivil araçla akaryakıt almak için gelen iki polis dışarıda yüzü maskeli silahlı şahsı görünce olaya müdahale etti.Dışarıda bekleyen silahlı şahıs polise ateş açarak olay yerinden kaçmaya başladı. Sivil poliste soyguncuya karşılık verdi ve saldırganın peşine düştü.Yaşanan kovalamaca sonucunda silahlı şahıs izini kaybettirmeyi başardı. Diğer soyguncu ise polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.