Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi Birleşik Krallık üniversitesinde

Bu haber kez okundu.

İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yangın paniği

Çapa'daki hastanenin acil dahiliye bölümünde, evrak deposundaki  elektrik panosunda çıkan yangına itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede kontrol altına alınarak  söndürülürken, binanın bir kısmına duman doldu.  Dumandan etkilenmelerinin önlenmesi için hastalar, hastane çalışanları  ve itfaiye görevlileri tarafından sedye ve tekerlekli sandalyelerle binanın  bahçesine çıkarıldı. Bir süre burada bekletilen hastalar, itfaiyenin duman  tahliyesinin ardından tekrar hastaneye taşındı. Yangın nedeniyle hastanenin acil dahiliye servisinde elektrik kesildi.  Ekipler hastaneye tekrar elektrik verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, yangının  ilk bulgulara göre elektrik panosundaki bir arızadan kaynaklanmış olabileceğini  belirterek, yangına erken müdahale edildiği ve herhangi bir olumsuzluğun  yaşanmadığını söyledi.  Karan, hastaların önlem amaçlı tahliye edildiğini dile getirerek,  itfaiyenin çalışmalarının ardından tekrar içeri alındığını aktardı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.