Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

İstanbullular o saate dikkat kuvvetli sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda; 'Bugün (27.07.2017 Perşembe) öğleden sonra ve akşam saatlerinde Marmara bölgesi başta olmak üzere yurdun kuzeybatı kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların; Edirne ve Kırklareli çevrelerinde çok kuvvetli (metrekareye 51-75 kg) , Çanakkale, Tekirdağ ve İstanbul'un batı çevrelerinde kuvvetli (metrekareye 21-50 kg) olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, lokal su baskını, yerel dolu yağışı ve yıldırım düşmesi) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.' ifadelerine yer verildi.

SU BASKINLARINA DİKKAT

Meteoroloji yayınladığı uyarıda ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar konusunda uyardı. Yağışların akşam ve gece saatlerinde Trakya ve İstanbul'un Trakya'ya yakın bölgeleri, Silivri, Çatalca, Büyükçekmece civarları ile Çanakkale'nin kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BEKLENEN YAĞIŞ İÇİN SAAT VERDİ

Yağışın başlangıç zamanı ve etkili olacağı bölgelerle ilgili olarak  “Bugün (27.07.2017 Perşembe) öğleden sonra ve akşam saatlerinde Marmara bölgesi başta olmak üzere yurdun kuzeybatı kesimlerinde görülecek.” denildi.

Gök gürültülü sağanak yağışların; Edirne ve Kırklareli çevrelerinde çok kuvvetli (metrekareye 51-75 kg) , Çanakkale, Tekirdağ ve İstanbul´un batı çevrelerinde kuvvetli (metrekareye 21-50 kg) olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışlar sırasında “ani sel, lokal su baskını, yerel dolu yağışı ve yıldırım düşmesi” olaylarının yaşanabileceğine dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.