Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Aktuel Event filiz altın kelebek ödül töreni kurban ayramı tv programı Yeşilçam günlerine İngiltere komedi

Bu haber kez okundu.

İstediği üniversiteyi kazanamayınca babasının silahıyla intihar etti

Edirne'nin Keşan ilçesinde istediği üniversiteyi kazanamadığı için bunalıma girdiği iddia edilen 19 yaşındaki Barış Arslan, emekli astsubay olan babasının beylik tabancasıyla intihar etti.Olay, saat 19.00 sıralarında, İspat Cami Mahallesi Tümen Sokak'taki bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi. Geçen yıl İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesi'nden mezun olan Barış Arslan, YGS ve LYS sınavlarına girdi, ancak istediği üniversiteyi kazanamadı. İstanbul'dan, Keşan'daki ailesinin yanına dönen Barış Arslan, iddiaya göre istediği üniversiteye girmeye hak kazanamayınca bunalıma girdi.Arslan, bugün evde yalnız başınayken yatak odasında, emekli astsubay olan babasının beylik tabancasını başına dayayıp tetiği çekti. Bir süre sonra eve gelen babası, Arslan'ı kanlar içerisinde yerde hareketsiz yatarken bulunca polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Barış Arslan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.Arslan'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.