Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye ULEZ

Bu haber kez okundu.

İtalya açıklarında 40 kaçak göçmen hayatını kaybetti

Söz konusu olay, Save The Children (Çocukları Kurtarın) adlı yardım kuruluşunun, sağ kurtulan göçmenlerin anlattıklarını kamuoyuyla paylaşması üzerine ortaya çıktı. Buna göre, kurtarma gemileri yaklaşırken bir göçmen botundaki 40'a yakın kişi denize düştü.Save The Children'dan Giovanna Di Benedetto, bu botta ya bir patlama meydana geldiğinin ya da delinmesinden dolayı botun inmiş olabileceğinin sanıldığını söyledi.
 
40 CİVARINDALAR
Di Benedetto ilk verilere göre, denize düşüp boğulan kişilerin sayısının 40 civarında olduğunu tahmin ettiklerini belirtti. Malta bandıralı bir gemi, kurtarılan 194 göçmeni ise bu sabah Katanya limanına ulaştırdı. Yılbaşından bu yana Akdeniz'i aşarak, Avrupa'ya ulaşmaya çalışanların sayısı 1750'yi bulmuştu. Bu rakam, geçen yılın aynı dönemine göre 30 kat daha fazla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.