Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman kktc muharrem ince Samsunspor koronavirüs gazete cemal kaşıkçı

Bu haber kez okundu.

Kaça geçiren Tamer Karadağlı'nın hayati tehlikesi yok

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Bursa'nın İznik ilçesinde motosikletiyle kaza yaparak yaralandı. Helikopterle İstanbul'a getirilen Karadağlı ameliye alındı. Karadağlı'yı oyuncu arkadaşları hastanede ziyaret etti.

ARKADAŞLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Karadağlı'nın oyuncu arkadaşları, olay duyar duymaz hastaneye akın etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan, "Çocuklar Duymasın" adlı dizinin oyuncusu Furkan Kızılay, "Sorun yapacak bir şey yok. Bir motor kazası ciddi bir durum. Ameliyat olacak. Konuştuk gayet iyi, morali de yerinde" dedi.

"HAYATİ TEHLİKESİ YOK"

Karadağlı'yı ziyaret eden Pınar Altuğ, "Çok şükür iyi. Bişeyi yok. İki bileğinde kırık var. Bir operasyon geçirecek. O da ilk başta bir tane olduğunu düşünüyormuş ama iki bileğinde de kırık var. Şimdi operasyon hazırlıkları yapılıyor. Çok şükür ki bu kadar hasarla atlattı. Bu gece ameliyata alacaklar hocanın gelmesini bekliyorlar hayati tehlikesi yok, her hangi bir problem yok, ameliyat olunca inşallah en kısa zamanda sağlına kavuşacak." ifaderini kullandı.

NELER OLDU?

Edinilen bilgiye göre, Tamer Karadağlı, 30 kişilik motosiklet grubuyla öğle saatlerinde İznik'e geldi. Motosikletiyle ilçenin tarihi mekanlarını gezen Karadağlı, Müşküle köyü civarında kaza yaptı.

İLK MÜDAHALEYİ 112 YAPTI

Virajı alamayan Karadağlı'nın motosikleti devrildi. Yaralanan Karadağlı'ya ilk müdahaleyi, arkadaşlarının haber vermesi üzerine gelen 112 ekibi olay yerinde yaptı

BİLEKLERİNDE KIRIK VAR, HELİKOPTERLE İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

Bileklerinde kırık olduğu belirlenen ünlü oyuncu için hava ambulansı istendi. Kaza mahallindeki boş araziye inen helikoptere konan Karadağlı, İstanbul'daki International Hospital'a sevk edildi. İstanbul'a getirilen Karadağlı ameliya alındı.Kazanın ardından motosiklet grubu yollarına devam etti. Karadağlı'nın kazadan 20 Dakika önce bir tatil köyünde hayranlarıyla fotoğraf çektirdiği öğrenildi.

ÜNLÜ OYUNCUNUN HARLEY TUTKUSUNU BİLMEYEN YOK

Ünlü oyuncu Harley Davidson tutukusuyla tanınıyor. Karadağlı motosiklet tutkusuyla ilgili daha önce verdiği röportajda "Motor değil, Harley kullanıyorum. 'Easy Rider diye bir film izlemiştim, 1969 yapımı. Peter Fonda, Dennis Hooper ve Jack Nicholson oynuyordu ve bir yol filmiydi. Harley'ler Amerika'yı boydan boya geçer. Filmde görünce bayılmıştım. O zaman onların Harley olduğunu bile bilmiyordum. O motorların daha sonra Harley Davidson olduğunu öğrendikten sonra Harley sevgim daha da pekişti. Motosiklet kullanmakla Harley kullanmak arasında nasıl bir felsefe farkı ve bakış açısı var? Harley bir yaşam biçimi, başka bir ruh, başka bir keyif. " demişti.

6 BİN TL'YE KASK GETİRTMİŞTİ

Karadağlı motor tutkusu yüzünden daha önce kendisine ABD'den yaklaşık 6 bin TL değerinde kask getirtmiş, istediği ürün için de 2 ay kadar beklemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.