Öne Çıkanlar Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi

Bu haber kez okundu.

Kadın teröristlerin İzmir'deki görüntüleri ortaya çıktı

İzmir'de silahlı ve bombalı saldırı hazırlığındayken yakalanan ve adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanan MLKP üyesi 2 kadın teröristin, gözaltına alınmaları öncesindeki takip görüntüleri ortaya çıktı.İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yakalanan Seda B. ve Nuray M, yakalanmadan önce polisin takibindeyken görüntülendi.

İki teröristin, güvenlik kamerası görüntüleri ve polisin takibindeyken elde edilen fotoğraflarında, değişik yerlerde bulunduğu görülüyor.

Görüntülere, Nuray M'nin havalimanına gelişinden itibaren takibe alındığı yansırken, daha sonra buluşan 2 kadın teröristin, sırt çantaları ile değişik kıyafetlerde dolaştığı, metro istasyonu, market ve kafeterya önlerindeki güvenlik kameralarından tespit edildi.

Seda B'nin, bir yol kenarında gözlerini de kapatacak şekilde şapka giyip atkı taktığı görülürken, Nuray M'nin bir simit dolabının önünde başörtülü olarak beklemesi dikkati çekiyor.Öte yandan, görüntülerde, İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin, iki kadın teröristi yakaladığı an ve ekip otosuna bindirilmeleri de yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.