Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta Wolverhampton Nottingham Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu hava durumu 24 haziran seçimleri kemal kılıçdaroğlu Edinburgh Napier University İskoçya burs

Bu haber kez okundu.

Karlov'u öldüren polis FETÖ'cülerle iletişim halindeymiş

Altıntaş’a ait telefonun HTS (telefon trafiği) kayıtlarından FETÖ üyesi 15 kişiyle 2015-2016 yıllarında sürekli iletişim halinde olduğu, hem kendisinin bu kişileri aradığı hem de bu kişilerden aramalar yapıldığı belirlendi. Bu kişilerden bazıları hakkında darbe girişimi sonrası FETÖ soruşturması açıldığı, bazılarının halen arandığı bildirildi. İncelemelerde Altıntaş’ın FETÖ üyelerinin kendi aralarında kullandığı kriptolu haberleşme ağı olan 8 ByLock kullanıcısıyla görüştüğü tespit edildi. Bu kişilerden 6’sının ByLock kırmızı listede, 2’sinin ise turuncu listede olduğu öğrenildi. Altıntaş’ın FETÖ’nün uyuyan hücrelerinden olduğu, kriptolu hareket ettiği öne sürüldü. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.