Öne Çıkanlar Djokovic Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK Türk Mutfağı

Bu haber kez okundu.

Kayıp gençleri aramalarda ağırlık Güney Marmara'da

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kumburgaz'da kaybolan 4 genci arama çalışmalarının, Marmara Denizi, Kapıdağ Yarımadası, Avşa Adası, Erdek ve civarlarında yoğunlaştığını belirterek, "Bundan önceki kayıplarımıza genelde Güney Marmara bölgesinde ulaştık. Dolayısıyla ağırlığımızı bu bölge üzerinde sürdürüyoruz" dedi. Mutlu, 17 Ağustos'ta Kumburgaz Kamiloba sahilinden kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan gençlerin aileleriyle bindiği gemide, arama çalışmalarını yerinde inceledi.İncelemeyi tamamladıktan sonra döndükleri Büyükçekmece Balıkçı Barınağı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Mutlu, arama çalışmalarının devletin ilgili organları tarafından devam ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.