Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri

Bu haber kez okundu.

Kilis Valisi şehirdeki son durumu değerlendirdi

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Kilis esnafının yaralarının çok kısa zamanda hazırlanacak paket ile sarılacağını belirterek, "Devletin tüm bakanlıkları ve yetkili kurumlarımız Kilis'in yanında. Her zaman da yanında olacak." değerlendirmesinde bulundu.Tapsız, yaptığı yazılı açıklamada, beraberinde Belediye Başkanı Hasan Kara, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Sevengül, AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak ve diğer oda başkanlarıyla, Kilis esnafını ziyaret ettiğini belirtti.Ziyarette esnafın sorunları ve taleplerini dinlediklerini vurgulayan Tapsız, ziyaretin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile görüştüğünü aktardı.Bakanlardan aldığı müjdeyle zor günler geçiren esnafın yüzünün kısa zamanda güleceğini bildiren Tapsız, şunları kaydetti:"Çok kısa zamanda hazırlanacak bir paket ile yaralar sarılacak. Devletin tüm bakanlıkları ve yetkili kurumlarımız Kilis'in yanında. Her zaman da yanında olacak. Gece gündüz Kilis halkı için çalışıyoruz. Kötü günler mutlaka bitecek ve bu güzide şehir eski güzel günlerine dönecek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.