Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Konya'da polis otobüsü devrildi

Konya'dan Isparta'ya giden Çevik Kuvvet polislerini taşıyan otobüs, saat 05.00 sıralarında Çay- Dinar karayolunun 8'inci kilometresinde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. 

İçerisinde 23 polis memurunun bulunduğu otobüs ters dönerek tavanı çöktü. Yaralanan polis memurlarından 9'u Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne, 9'u Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, 1'i PÇay Devlet Hastanesi'ne, 4'ü de Özel Fuar Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.Polis memurlarının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal'ın da Afyonkarahisar'a gelmek üzere yola çıktığı belirtildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ GELDİ 

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet polislerini taşıyan midibüsün Çay İlçesi'nde devrilmesi sonucu 23 polis memurunun yaralandığı kazanın ardından Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Afyonkarahisar'a geldi. Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel ile birlikte yaralı polisleri tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret eden Emniyet Müdürü Namal, hastane çıkışında basına açıklamada bulundu. Tüm polislerin muayeneden geçirildiğini söyleyen ve 1 polis memuru dışında tüm yaralıların akşam saatlerinden önce taburcu edileceğini aktaran Emniyet Müdürü Namal, şöyle dedi:

"Konya'dan geçici görevli başka bir şehre gitmek üzere Isparta Havalimanı'na giden görevlilerimizi taşıyan midibüsün yağış nedeniyle kayıp yan yatması şeklinde bir kaza meydana geldi. Kaza neticesinde bütün arkadaşlarımızı muayeneden geçirdik. Hastaneye getirilen görevlilerimizden 6 arkadaşımızda basit ve küçük kırıklar var. Arkadaşlarımızın tedavisi yapılıyor. Diğerleri ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. Akşam saatine kadar tüm arkadaşlarımız taburcu edilecek. Sadece 1 arkadaşımız burada kalacak, bu gece kontrol edilecek."

İki emniyet müdürü, daha sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki yaralı polisleri ziyaret etti. Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Özel, kazanın yağış nedeniyle meydana geldiğini anlattı. Emniyete ait Şamil K. idaresindeki 42 A 38181 plakalı midibüste yaralanan polislerin durumunun iyi olduğunu kaydeden Özel, "Şu anda durumu ağır arkadaşımız yok. Arkadaşların tedavileri devam ediyor. O arkadaşlardan önce bizim ekibimiz de Isparta'ya gitmişti. Hep birlikte Güneydoğu'daki bazı şehirlerde görev alacaklardı. Yağışın yolu kaygınlaştırması nedeniyle bu talihsiz kaza oldu" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.