Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri

Bu haber kez okundu.

Mahkemeye sevk edilen 18 polis serbest bırakıldı

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ndeki paralel yapı iddialarına yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen 18 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mersin eski istihbarat şube müdürleri Ali Çengelci ve Ali İhsan Kaya'nın da aralarında bulunduğu 18 emniyet mensubu, serbest bırakıldı. Ali Cengelci adliye çıkışında başlarının her zaman dik olduğunu belirterek,  "Hiçbir çekincemiz ve korkumuz yok. Hem ben hem de arkadaşlarımın, yaptığımız hiçbir işte sorunumuz, sıkıntımız, yanlışımız olmadı. Bu bir algı çalışmasıydı, bu kadarı yapıldı. Birileri zulüm yaptı bizim de burada bulunmamız gerekiyormuş, kader dedik" diye konuştu. 

 "SEVİNÇ YAŞANDI"

18 emniyet mensubu yakınları onlara destek olmak için soğuk havaya rağmen adliye binasının önünde bekledi. "Yiğitler burada hırsızlar nerede" sloganları atan vatandaşlar mahkemenin ardından sevdiklerine kavuşmanın sevincini yaşadı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.