Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Mehmet Özhaseki, "PKK'lıların haraç sistemini çözdük"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki "Son KHK ile kayyum atanan belediyelerde daha önce hizmet alımı için yapılan sözleşmeler feshedilecek. Çünkü bir belediyede 250 kişi çalışıyor görünüyor ama 50'si orada, 200'ü dağda. Diyarbakır Belediyesi'nde örneğini gördük, arka odada 3 tane PKK'lı oturuyor, geçici işçi olarak. Şöyle yapıyorlar: Bir pafta önlerinde, 'Bu kimin malı? Şunun malı.' Buradan yol geçiriyorlar. Arsanın sahibi adam, 'Parselim bozuldu, ben oraya 10 - 20 daire yaptıracaktım' diyor. Sonra da adama 'Düzeltiriz, sen 100 bin lira ver, bu işi halledelim' diyorlar. Bunun belgeleri ve görüntüleri var, sistemi çözdük. Vatandaşı haraca bağlıyorlar. Kayyum olarak atadığımız arkadaşlar, 'PKK tarafından yönetilen belediyeleri temizleyelim. Eskiden yapılan işleri bitirelim. Sözleşmeleri bitirelim. Çünkü pislik akıyor' diyorlar. Başka türlü temizleyemeyiz." açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.