Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Mersin'de 2'si polis 4 kişi yaralandı

Barbaros Mahallesi'nde eylemcilere müdahale eden Çevik Kuvvet Büro Amiri Serkan Yüksel, nereden ateşlendiği bilinmeyen silahtan çıkan saçma ile bacağından yaralandı. Fahrettin Paşa Mahallesi'nde hemzemin geçit yakınlarında görev yapan polis memuru Yakup Orçun ise kafasına gelen taş ile yaralandı. Yaralanan polisler Medikal Park Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kavaklı Mahallesi'nde devam eden olayların yaşandığı bölgede bulunan Mustafa Uzun (36) ile Mesut Koçak (41), vücutlarına isabet eden saçmalar ile yaralandı. Göğsüne saçma isabet ederek ağır yaralanan Uzun ile hafif yaralanan Koçak, Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Uzun'un hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.Yaşanan olayın ardından Kavaklı Mahallesi'nde toplanan kalabalığa müdahale eden polis, grubu biber gazı ve tazyikli su kullanarak dağıttı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, bu olayı bir televizyon programındaki canlı yayında kendisine gelen mesajı aktararak duyurdu ve "Yaralananların Türkmen gençler olduğunu" söyledi. Mersin'de Kobani'yi bahane ederek sokak eylemlerini sürdüren terör örgütü yandaşları, olaylara müdahale eden polislere uzun namlulu pompalı silahla saldırdı. Saldırıda 2 çevik kuvvet polisi ayağından yaralandı.Akşam saatlerinde merkez Toroslar ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi Soğuksu Caddesi'nde eylem yapan PKK yandaşlarına çevik kuvvet polisleri müdahalede bulundu. Biber gazı ve tazyikli su ile eylemciler dağıtılmaya çalışılırken, polise taş ve havai fişekle karşılık verildi. Bu sırada eylemcilerin içinde bulunan kişi veya kişiler uzun namlulu pompalı silahla polislere ateş etti. Bu saldırı sonucunda E.K. ile M.K. isimli 2 çevik kuvvet polisi ayağından yaralandı. Yaralı polisler arkadaşlarının yardımı ile akrep aracına bindirilerek hemen Yumuktepe Polis Merkezi'ne getirildi. Ayağından yaralanan polislere ilk müdahale karakolun içinde yapılırken, polisler güvenlik önlemleri altında ambulanslarla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.Yaralı polislerin durumunun iyi olduğunu öğrenilirken, polis saldırıyı yapan kişi ve kişilerle ilgili çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.